Nosaltres

Bernuz-Fernandez Arquitectes


QUI SOM

Som una empresa de serveis d’arquitectura, bàsicament dedicada a la col•laboració amb altres tècnics en el desenvolupament de projectes d’estructures en edificació. Neix el primer dia de gener de l’any 2000, formada per Jordi Bernuz i Manel Fernández, arquitectes formats acadèmicament a l’Escola d’Arquitectura Superior del Vallès. A l’octubre del 2008 passem a formar part de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) 


L’EQUIP

Bernuz-Fernandez Arquitectes està format per un grup humà composat per tècnics amb formació en el càlcul d’estructures arribats des de diverses disciplines (arquitectura, construcció, enginyeries diverses, etc).
En el decurs dels darrers vint anys hem anat aprenent a partir dels reptes de cada nou projecte, de la mateixa manera que la iniciativa dels nous llicenciats i estudiants ens han mantingut actius i en constant creixement.
Val a dir que aquest equip que s'ha anat formant en el decurs dels darrers anys no funcionaria sense el suport d'altres membres igualment indispensables, com són els administratius, contables i informàtics.


TRAJECTÒRIA

En el camp de les estructures hem desenvolupat projectes amb fonamentacions i elements de contenció de terres de tot tipus. Hem estudiat estructures singulars de nova planta de grans llums, amb grans càrregues, de materials variats (fusta acer, formigó armat, etc), amb processos constructius singulars o amb emplaçaments complicats.
Pel que fa referència a edificis existents, hem intervingut en edificis catalogats per patrimoni a tots els nivells; edificis amb activitats comercials, industrials i residencials coexistint amb les obres; edificis amb processos constructius complexes.
Fora del camp de l’edificació hem col·laborat en el desenvolupament de mobiliari urbà, disseny d’exposicions temporals o permanents, elements publicitaris de grans dimensions, etc.

Horari d'obertura
De Dilluns a dijous
8:00–14:00, 16:00–19:00
Divendres
8:00–15:00
Dissabte i Diumenge tancat.

Bernuz-Fernández Arquitectes S.L.P.
My Image
My Image